Günümüzde bakım işleri fabrikaların vazgeçilmezleri haline gelmiştir. Çünkü bakım işlemlerinin yapılması ile birlikte makinelerde yaşanan duruşlar en az seviyeye getirilirken, üretim prosesi de etkilerden arınmış olur.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Makine Duruşları En Az Seviyede

Planlı bakımlar sayesinde makine duruşları en az seviyede bulunurlar. Bu nedenden dolayı da kayıplar en aza indirilmiş olur. Ayrıca planlı bakımların gerek bakım üniteleri, gerek bakım birimleri gerekse üretim çalışanının da işlerini kolaylaştırdığı görülmüştür.

Planlı Bakım Talimatlar İçerir

Planlı bakımlarda, plansız bakımlara göre bir diğer avantaj ise talimatların uygulanmasıdır. Bakım işlemleri belli talimatlara göre yürütüleceği için bakımı yapan personel ve üretimde çalışan personelin güvenliği de sağlanmış olur.

Planlı Bakımların Günleri Belirlidir

Ayrıca planlı bakımlarda önceden gün ve saat belirli olacağı için eğer çok aciliyetli bir durum yoksa o saat bakım saati olacaktır. Ve böylece düzenli bir bakım süreci de atlatılmış olacaktır.

Planlı Bakımlar Üretim Prosesini Garantiler

Planlı bakımlar sayesinde, makinelerin gelecekte yaşaması muhtemel olan plansız duruşların da önüne geçilir. Örneğin bu bakımlar yağının değiştirilmesi, elektrik aksamının kontrol edilmesi gibi birçok bakım türü olabilir. Bunlarda yaşanacak herhangi bir hata ileride makinenin bir anda duruşuna hatta yaralanmalara, ölümlere bile sebep olmasına neden olabilir.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Planlı Bakımların Takibi

Planlı bakımların takibi günümüzde Bakım Yönetim Sistemi programları ile gerçekleştirilmekte. Eğer fabrikanızda bakım işlerinin, iş emri takiplerinin düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesini ve bunların takibini hatasız bir şekilde olmasını istiyorsanız Repairist – Bakım Yönetim Sistemi’ne başvurabilirsiniz.

Repairist – Bakım Yönetim Sistemi hakkında bilgi almak için 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bizi arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.