Atılım Yazılım olarak sizlere AybitPOS Mobil uygulamasını duyurmaktan memnuniyet duyarız. Aybit Restoran Otomasyon Programına ek olarak müşterilerimize sunulan AybitPOS mobil uygulaması ile artık sipariş alma işlemleriniz çok daha kolay hale gelecek.

Kullanımı Kolay Modern Arayüz

Son kullanıcının sipariş alma süreçlerinde yaşadığı problemleri öngördük ve son kullanıcı için en iyi deneyimi sunduk. AybitPOS Mobil uygulamasını kullanırken herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız. Güncel tasarım trendlerini takip ederek hazırladığımız mobil uygulama ile birlikte mutfaktan çıktı alma işlemleriniz anında gerçekleşecek. Masa durumlarını görüntüleyebilecek, sipariş iptallerini, düzenlemelerini hızlıca yapabileceksiniz. Yeni mobil uygulamada neler var inceleyelim;

Yenilenen Giriş Sayfası

AybitPOS Mobil Uygulamasının yenilenen giriş sayfası sadece personeliniz için oluşturulan kod ya da şifreye ihtiyaç duymaktadır. Ekstra herhangi bir ayar yapmanıza gerek kalmadan dilerseniz ayarlar altında yer alan QR Code okuyucu ile ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

 

Katlar ve Masalar Arasında Hızlıca Dolaşın

Personelleriniz katlar ve masalar arasında hızlıca gezinsin ve masaların durumlarını takip edebilsin. Yazdırılmış ya da birleştirilmiş masalar ile taşınmış masaların takibini ana ekran üzerinden kolayca kontrol edin.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

 

Ürünleri Ararken Kaybolmayın

AybitPOS Mobil uygulamasında ürünleri ararken kaybolmazsınız. Son kullanıcının rahat edebileceği ergonomik tasarım düşünülerek geliştirilen ürünler ekranında ana ürünler ve alt ürünleri hızlı bir şekilde listeleyebileceksiniz. Bağlı alt ürünlerinizi sepete ekleme işlemi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sepette yer alan ürünlerinizin sayılarını da görüntülemek isterseniz, masa detayında bu bilgiye hemen ulaşabileceksiniz.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

Sepet İçeriğini Hızlıca Görüntüleyin

Masa detayında yer alan Sepet butonunu kullanarak hızlıca sepete bakabilir, daha önce eklenen siparişleri görebilirsiniz. Ayrıca sepetinizde henüz mutfağa göndermediğiniz siparişlerinizi görebilirsiniz.

Ürün açıklamalarını hızlıca sepette yer alan ürünlere basılı tutarak değiştirebilirsiniz.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

Dilerseniz siparişlerinizi mutfağa göndermeden önce iptal edebilir ya da içeriklerini değiştirebilirsiniz.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

Masa Değiştirme ve Birleştirme İşlemleri

Mevcut masanın farklı bir masa ile değiştirilmesi mi gerekiyor? Meraklanmayın, mobil uygulamayı kullanarak bunu çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İki ya da daha fazla masayı birleştirmek mi istiyorsunuz? mobil uygulamayı geliştirirken bunu da düşündük ve tıpkı masa değiştirme işleminde olduğu gibi aynı kolaylığı burada da getirdik.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

Dilerseniz masalarınızı aynı şekilde ayırabilirsiniz de.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

Yazdırma İşlemlerini Hızlıca Yapın

Uygulama içerisinde hızlıca masa detaylarından hızlıca yazdırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Sepetten ayrılmadan hangi ürünlerin yazdırılacağını da görüntüleyeceksiniz.

AybitPOS Mobil ile Siparişler Şimdi Çok Daha Kolay

AybitPOS Mobil Tüm Platformları Destekliyor

Mobil uygulamamız hem App Store hem de Google Play üzerinde yer alıyor. Cihaz bağımlılığı olmadan hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip cihazlarda mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Dilerseniz aşağıda yer alan bağlantıları kullanarak uygulamamızı test edebilirsiniz.

iPhone İçin Mobil Uygulama: https://apps.apple.com/us/app/aybitpos/id1465559364

Android İçin Mobil Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilrestoran

AybitPOS Mobil Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Eğer siz de mobil restoran sipariş alma uygulamamızı beğendiyseniz, bize iletişim kanalından ulaşabilir ya da bizi 0262 255 52 12 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.