Apple, bu akşam Türkiye saati ile 20:00’da bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte yeni iPhone modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Herkes gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe odaklanırken, Apple Store ise kısmi olarak da bakıma alındı.

Apple tarafından bugün düzenlenecek olan etkinlik uzunca bir süredir merakla beklenilen ve yaşanan sızıntılar ile gündemden bir türlü düşemeyen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.

Apple Store Üzerinde Ürün Satışı Durduruldu

Bu tür etkinlikler yaşanırken ya da yaşanmadan hemen öncesinde Apple’ın, Apple Store’u bakıma sokarak yeni ürünlerini eklemesine daha önce defalarca şahit olmuşsunuzdur. Bugün ise etkinlik öncesinde erkenci davranan Apple, Apple Store’u online satış noktasını bakıma aldı.

iPhone 6 Satışı da Yapılamamakta

Ayrıca Apple Store üzerinde iPhone 6’nın da yer aldığı sayfaya ulaşım da sağlanamamakta. Diğer ürünlerde ise Satın Al butonuna tıklanıldığı anda bir uyarı mesajıyla karşılaşılmakta. Uyarı mesajında bir şeylerin olduğu söylenerek, kısa bir süre sonra geri gelip kontrol edilmesi gerektiği de bir alt not olarak belirtilmiş.

Macbook Yenilikleri de Merak Ediliyor

Aslında en çok merak edilen konu ise Apple’ın yeni Macbook modellerine dair yeni adımları ne zaman atacağı. Bilineceği üzere Macbook Pro ve Air modelleri uzunca bir süredir yenilenmiyordu. Bu eskimişlikten ötürü de hem donanım hem de grafik anlamında rakiplerinin de gerisinde kaldığı aşikar. Apple’ın bu ürünlerini ne zaman yenileyeceği ise yine Apple fanları tarafından büyük bir merakla takip edilmekte.