Adisyon Fiş Yazıcısı ve mutfak yazıcıları genellikle restoran pos sistemleriyle entegre şekilde çalışmaktadır. Pos sisteminden alınan siparişler mutfaktaki aşçılara direkt olarak bildirilir ve garson mutfak arasındaki iletişim hızlı ve hatasız bir şekilde işler.

Adisyon Fiş Yazıcısı Aybit Market Üzerinden Alınabilir

Pos sisteminde masaya götürülecek hesap özeti (adisyon) yine bu adisyon yazıcılar sayesinde hızlıca alınarak masadaki müşteriye sunulur. Paket servis işi yapan işletmeler için gelen siparişin içeriği müşteri bilgileri ve ödeme şekli yine bu termal yazıcılardan çıktı olarak alınır ve siparişi götürecek kuryeye teslim edilir.

Daha fazla yazıcı modeli için bizi 0262 255 52 12 numaralı telefondan arayıp satışı tuşlayabilirsiniz.

Piyasada Bulunan Yazıcı Modelleri Başlıcaları Şunlardır.

Era ETP 80
Possify FY8MX
Possify MY-7X Mutfak yazıcısı
Possify FY186 Fiş yazıcısı
Hugin GP-U8025
E-life İnno pos P80

Verimli ve Pratik Kullanım Hedeflendi

Garson faaliyetlerinin takibi işletmede maksimum fayda sağlamak amacıyla tasarlanan mutfak ve adisyon fiş yazıcısı daha verimli ve pratik kullanımlar için üretilmiştir. Sipariş ve adisyon sisteminin hızlanması, garsonların verimli faaliyet göstermesi amacıyla hizmet vermektedir.

Kargaşa Ortadan Kalkar

Müşteri siparişleri merkezi konuma konularak dokunmatik monitörlerde yapılan göndermeler ile mutfak adisyon fiş yazıcısına aktarımını sağlayarak hizmet hızını ve garsonlar arası kargaşayı ortadan kaldırır.

Sipariş Takibi Kolay Hale Gelir

Ana bilgisayarda yeme, içme veya diğer bölgelerden otomatik olarak gelen siparişler kolay takip edilir. Masa siparişleri için kullanılacak ürün tanımları girilerek işlemler başlatılır. Müşterilere servis yapmak amacıyla masa adisyonu açılır, masa adını ve grupların kaç kişilik olduğu kayıt altına alınır.

Farklı Bölgelere Yazdırma İşlemi

Adisyon çıktılarına açıklama bilgilerini yaz denilirse çıktı yapılacak adisyona ilgili açıklamalar yapılır. Bu yazıcı mutfak ve adisyon test modu seçeneği ile yazdırmadan önceki ön izleme sayfasının oluşmasının sağlanmasını gerçekleştirir.

Her ürünün departmanlarına göre farklı yazıcılara gönderme seçenekleriyle yazdırma işlemi yapılır.

Mutfak adisyon fiş yazıcıları kullanarak sizde bu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Adisyon yazıcısı başka hangi adlarla anılmaktadır ?
Fiş yazıcı, pos yazıcı veya slip yazıcı olarak da adlandırılmaktadır.