Aybit-POS Restoran Otomasyon Yazılımı

Günümüzde cafe, restoran ve pastane gibi yerlerin hizmet kalitesini arttırmak için işletmelerine entegre ettiği restoran otomasyon sistemi kullanmaları önemlidir. Gıda sektöründeki her işletme bu sistemlere geçerek, kalabalık müşterileri en iyi şekilde karşılayarak, zamandan tasarruf sağlıyorlar. Siparişleri takip etmek, siparişleri izlemek gibi önemli işlerde insan gücünü azaltarak, kolaylık sunar.

Pos adisyon sistemleri, rezervasyon veya anlık müşteriler için kullanılabilmektedir. Kâğıt üstünde hesap kitap yaparak, lüzumsuz kâğıt harcaması ve eksik hesap yapma ihtimalini bu sayede bertaraf edebilirsiniz. Müşterilerinizin yaptığı her alışveriş bu sistemde kayıt altında olduğu için olası aksiliklerde anında çözüm sağlar. Cafe yazılım sistemleri sayesinde daha operasyonel bir yönetim oluşturarak, çalışanlarınızla efektif bir hizmet verebilirsiniz. Daha hızlı sipariş alır, daha hızlı fiş kesebilir ve daha hızlı ödeme yapma imkânı sunabilirsiniz. Siz de firmamızla iletişime geçerek, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pos Adisyon Sistemi Neden Gereklidir?

Uzun süreli hesap kitap işlerini bir kenara kaldıran pos adisyon sistemi ile zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bu sayede daha çok müşteriyle ilgilenerek, gün sonu karınızı arttırabilirsiniz. Cafe yöneticileri, yapabilecekleri hesap takibiyle hangi üründen ne kadar kazanç sağladığını görebilmektedir. Restoran otomasyon sistemi ile zarar ettiğiniz ya da az kazanç sağladığınız siparişleri menünüzden çıkartabilirsiniz.

İnternet ortamında çalışan bu sistem, geçmiş siparişleri yedekleyebilmenizi sağlar. Adisyonda yapılacak hatalara son vererek, daha net hesaplamalar sunar. Çalışan ve müşterileriniz arasında daha sıkı bir bağ kurarak, kaliteli hizmetin yolunu açabilirsiniz. Hızlı hizmet alan müşterilerde, işletmeninizden memnun ayrılır. Cafe yazılım sistemleri, büyümekte olan ve işlere yetişemeyen her firma için kullanılabilir. Hesap kitap işlerinde başarılı olduğu için kaçakları ve zararın erken tespit edilmesini sağlar. Pos adisyon sistemi, siparişin alınması, üretilmesi, servis ve ödeme aşamasına kadar adım adım düzen içinde ilerlemenize yardımcı olur.

Cafe Yazılım Sistemlerinin Maliyeti

Uzun yıllar sektörde faaliyet gösteren firmamız, birçok işletme için cafe yazılım sistemlerini entegre etmiştir. Bu sistemler, her işletme için hız, pratiklik ve uygun fiyat olarak geri dönmektedir. Az maliyetle geri dönüşü oldukça fazla olup, sağladığı müşteri memnuniyeti de işletme prestijini arttırır. Pos adisyon sistemleri ile tüm işlemleri tek elden yürütebilirsiniz. Bilgisayar üzerinden sağlanan entegrasyon ve dokunmatik ekran sayesinde herkesin anlayabileceği bir kolaylık sağlar.

Özellikle birden fazla işletmeniz varsa, restoran otomasyon sistemi tam size göre. Anlık kontrolün yanında günlük, haftalık ve aylık denetlemelerle her işlemi elinizin altından yapabilirsiniz. Düzenli olarak alacağınız raporlar ile hangi doğrultu da ilerlemeniz gerektiğini daha net görebilirsiniz. Yani sadece bir sistem değil, yol gösterici olarak görev görür.  Siz de tüm süreçleri en iyi şekilde değerlendirerek, mutlu müşteriler kazanmak istiyorsanız, pos adisyon sistemlerini bağlatabilirsiniz.

Bunun için bizi 0262 255 52 12 numaralı telefondan arayabilir ve detaylı bilgiyi https://www.atilimyazilim.com/aybit-restoran-otomasyon-programi sitemizden alabilirsiniz.