All-in-One Bilgisayar popülerliğini her geçen gün arttırıyor.

All-in-One Bilgisayar Microsoft’un Yeni Gözdesi

Microsoft’un Windows yüklü bilgisayar serisi Surface’in yeni çıkan üyesi AIO yani All-in-One bilgisayar olacak. Katlanatabilir ekranlara sahip dizüstü bilgisayarlara artan rağbet sonucunda Windows tarafında tabletlere olan ilgi hızla azalmış durumda.

Ofis Çalışanlarının Tercihi Etkili Oldu

Daha önce Surface 3’ün üretimini durduran Microsoft, Surface serisinde tabletlerin yerini All-in-One bilgisayarlara devredecek. Ofis çalışanlarınca tercih edilen All-in-One bilgisayarların Windows tarafında da yükselişe geçmiş olması sonucunda Microsoft da harekete geçti. Microsoft bu yıl içinde hepsi bir arada Surface bilgisayarını duyuracağa benziyor.

Microsoft Apple’dan Esinlenebilir

Apple’ın iMac cihazları ile üstünlük sağladığı All-in-One pazarına Microsoft’un da adım atıyor olması hem rekabeti artıracağa benziyor hem de Surface cihazları kullanacak olması, Windows kullanıcılarını sevindirecek büyük bir avantaj olacak.

Microsoft, AIO tasarımında ve teknik özelliklerinde Apple’dan bir şeyler kapabilir gibi görünüyor. Eğer hem iMac hem de AIO Surface tasarım ve teknik özelliklerde başarı sağlarsalar bu sefer en önemli nokta cihazın işletim sistemi olacak. Kullanıcılar da kendilerine daha yakın buldukları işletim sistemini barındıran ürünü tercih edecektir.