Caller id sistemi anlam olarak karşıdan arayan kişinin kimlik bilgisini sunmaktadır. Caller ID Sistemleri ilk defa 2005 yılında kullanılmaya başlanmıştır.

Caller ID Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

paket servis takip, su ve tüp su bayi servisleri, taksi durakları ve restoran yazılımların da kullanılır. Özellikle çok pratik bir şekilde sipariş alma sistemidir. Müşteriyi bir kez kayıt ettiğiniz de müşterinin diğer aramlarında artık adı, soyadı, adresi, özel notları ve önceki siparişleri ekrana otomatik olarak gelir.

Nasıl Satın Alabilirim?

GCallerID 2Hat ve GCallerID 4Hat Modellerimiz; Caller ID Özelliği Bulunan Tüm Yaygın Yazılımlar İle Entegre Olarak Çalışır.

GCallerID cihazları ile “Arayan Telefon Numarası” USB portu üzerinden Windows tabanlı bir bilgisayara hızlıca aktarılır. Tüm Caller ID cihazlarımızın her bir telefon hattı donanımsal olarak birbirinden bağımsızdır. Bu üstün teknoloji ile size gelen hiçbir telefon araması kaçmaz.

Bu sistemi satın almak istiyorsanız. 0262 255 52 12 numaralı telefondan detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Cihazlarının çeşitleri şunlardır GCallerID, CID601, CID602, CID604, cidshow Cidv5A, Vrx-2 hatlı,Vrx-4 hatlı olarak bulabilirsiniz.

Caller ID Açıklaması

Sizler de Atılım Yazılım’ın profesyonel çözümleriyle çağrı yönetimi, telefonla sipariş sistemleri, abone tanıma ve Çaldır kapat sistemini firmanıza uygulayabilirsiniz.

Ayrıca GSM – Sabit telefon terminali (FCT) cihazı ile cep telefonunuza gelen çağrılarıda da arayan numarayı gösterme sistemine entegre ederek sizleri arayanları görebilirsiniz.

Market, bakkal,büfe ve diğer firmalar için müşteri tanımlama yöntemleri amacıyla kullanılmaktadır.

Çağrı merkezlerinde özel amaçlı yazılım uygulaması mevcuttur. Called id sistemi özel amaçlı desteklere sahip en gelişmiş ve kullanımı kolay en güvenilir sistemdir.

Telefondan gelen çağrıları Called id sistemi ile veritabanından kayıtları kontrol eder. Firmanız aradığı anda müşteriyi tanır ve arayan kişinin kim olduğunu belirtmesi amacıyla otomatik bir ekran açar bu ekrandan müşteriye yeni sipariş açılır. Eğer telefon sistemi kaydı bulunmuyor ise yeni kayıtlar yapılarak müşteri verisi oluşturulur.

Telefon üzerinden sipariş alan ve servis yapan işletmeler için hatalı adres kayıtlarına son verilmiş olacaktır.

Kuryeleriniz adres bilgisi doğru olduğu için artık daha az yol kat edecek ve adres yanlışlıklarından doğan sorunlar firmanızda yaşanmayacaktır.