2004 yılında Bursa’da kurulan, Bursa’nın büyük fabrikalarından olan Telbis Tekstil, Aybit Bakım Yönetim Sistemi’ni tercih etti. 2004 yılında Bursa’nın Kestel organize sanayi bölgesinde üretime başlayan Telbis Tekstil, büyük oranda ihracat yapan konfeksiyon firmalarını müşteri portföyüne katarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Tekstil ve Hazır Giyim sektöründe önemli bir rol oynamaktadır.

Telbis Tekstil, 14.000 m² kapalı alanda son teknoloji makinaları ile 3 vardiya çalışarak 25.000 kg/gün üretim kapasitesine ulaşmıştır. Üretim işlemlerinin aksamaması ve dijital çağa ayak uydurabilmek adına Aybit Bakım Yönetim Sistemi’ni tercih eden Telbis;

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Mobil Uygulama ile Hızlı İş Emri Oluşturma

Mobil uygulama ile iş emirlerini hızlı bir şekilde oluştururken, duruş ve bakım maliyetlerini azaltıyor.

Gelişmiş Arama

Geçmiş iş emirlerine yönelik gelişmiş arama özelliği sayesinde, anlık raporlama ve bilgi alma işlemlerini hızlı bir şekilde yapabiliyor.

Stok İşlemlerinin Yönetilmesi

Stok işlemlerine dair fiziksel sayım, malzeme ambar hareketleri, depolar arası transfer ve etiket yazdırma gibi işlemlerini yapabiliyor.

Çalışan Takibinin Yapılması

Personellerini Repairist – Bakım Yönetim Sistemi ile takip eden Telbis, onların performansını ölçümleyebiliyor, harcanan adam/saat verisini sunabiliyor. Personellerine görevlet atayarak, görevlerin takibini gerçekleştirebiliyor.

Alan Tanımlanması

Alanların tanımlanması ile birlikte Telbis, yapılacak bakım işlemlerinin nerede gerçekleşeceğine dair bilgilere anlık sahip olabiliyor.

Bakım Talimatları

Bakım talimatlarını kullanarak, bakım işlemleri esnasında ortaya çıkabilecek sorunları en aza indirgen Telbis, sorunsuz bir bakım sürecinden geçiyor.

Repairist Bakım Yönetim Sistemi

Bakım Yönetim Sistemi İçin Bizimle İletişime Geçin

Siz de fabrikanızda bir Bakım Yönetim Sistemi olsun istiyorsanız Repairist – Bakım Yönetim Sistemi yazılımını tercih edebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için 0262 255 52 12 nolu telefonumuzdan bizi arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.