Tüp Su Programı

Rekabet koşullarının değiştiği günümüzde firmaların teknoloji ile uyum süreci içerisinde mevcut müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek ve potansiyel müşterilere erişim sağlama konusunda firmalar değişim süreci içerisine girmiştir. Günümüzde birçok su dağıtımı yapan firmanın müşteri takip, stok durumu, günlük kasa gibi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmış olduğu su takip programı sayesinde müşteri siparişlerine daha hızlı yanıt verebilme kabiliyeti kazanmışlardır. Firmaların abone takip programı kullanmaya başlamaları ile birlikte işletme içerisinde siparişin alınmasından müşteri adresine teslim edilmesi arasındaki iş süreçlerinin şeffaf bir biçimde takip edilmesi sağlanmaktadır.

Firmanızda kullanmış olduğunuz bilgisayarlar üzerine entegre edilecek yazılım sayesinde abone takibi yapabilir, kayıtlı abone oluşturarak telefon üzerinden gelen siparişlerde adres bilgilerini kayıt altına alarak su siparişlerinin teslimini gerçekleştirebilirsiniz. Günlük satış rakamlarının takibini yapabilir ve defter karmaşasından kurtularak günlük giderlerinizi kayıt altına alabilirsiniz. Stok, ciro, gider gibi kalemler için günlük-aylık detaylı raporlar oluşturarak firma mali yapısını kontrol edebilme imkanı sağlamaktadır.

Caller id Programı

Abone takip programı ile birlikte müşterilerinize belirli günlerde, özel günlerde mesaj gönderimi gerçekleştirebilirsiniz. Siparişi alınan ürünlerin sipariş fişlerini çıktı alarak dağıtım birimiyle paylaşarak sipariş takibini yapabilir müşteriye anlık doğru bilgi verebilirsiniz. Potansiyel müşteri gruplarına ulaşmak adına firmanıza entegre edeceğiniz su takip yazılımı sayesinde müşteri grupları oluşturabilir, müşteri gruplarına özel fiyat ve kampanyalardan haberdar edebilirsiniz. Mevcut müşterilerinizi bölgesel gruplara ayırarak özel fiyatlandırma ve bölge bazında sipariş alt limiti belirleyebilirsiniz. Bu sayede uzak bölgede kalan müşteri gruplarına tek tek sipariş teslimi gerçekleştirmek yerine müşteriye bilgi verilerek ileri bir tarihli sipariş oluşturabilirsiniz. Su takip programının firmanız bünyesinde kullanılmaya başlanmasıyla, müşteri nezdinde ve firma içerisinde kurumsal yapının temelleri oluşturulmuş olacaktır. Müşteri ilişkileri ve memnuniyeti arttırılarak potansiyel müşterilere ulaşma imkanı sağlanmış olacak ve bu sayede hizmet verilen sektör içerisinde pazar payının arttırılarak ciro bazında firmaya katkı sağlayacaktır.

Su Takip

Abone takip programı kullanılmayan işletmelerde sıkça rastlanan teslimat gecikmesi, teslimatın unutulması, ileri tarihli teslimatların kayıt altına alınamaması gibi müşteri memnuniyetini büyük derecede etkileyecek sıkıntı ve problemlerin önüne geçilmesi abone takip programı sayesinde gerçekleştirilecektir. İşletme içerisinde yakıt, yemek gibi günlük giderlerin sisteme kaydı gerçekleştirerek sıkça rastlanan kasa hesap hatalarının önüne geçilecektir.