AybitPos – Yönetim Paneli, günlük işlemlerinizi takip etmede işinizi kolaylaştırır.

AybitPos – Yönetim Paneli ile Raporlarınıza Ulaşın

Restoran içinde yapılan satışlarınızı her an cebinizden takip edebilirsiniz. AybitPos – Yönetim Paneli, AybitPos (Restoran Otomasyon Programı) için geliştirilmiş bir raporlama uygulamasıdır.

 

Raporlara Ulaşımınız Kolay Bir Şekilde Olacak

Günlük yaptığınız satışlarını “Günlük Kasa Raporu” bölümünden görebilirsiniz.

Yapılan satışları ister günlük ister haftalık istersenizde aylık olarak görebilirsiniz. İşletmenize giren nakit akışı her an elinizin altında.

“Ödeme Şekilleri Raporu”ndan ise belirleyeceğiniz gün veya tarihler arasında müşterilerinizin hangi ödeme şekli ile ödeme yaptığının raporunu alabilirsiniz.

“Satış Adetleri Raporu” ile yine belirleyebileceğiniz zaman kriterlerine göre rapor alabilirsiniz. Satış adetleri olarak örneğini aşağıdaki resimde bulabilirsiniz.

“İptal Edilen Ürünler” bu bölüm işletmeler için çok büyük önem taşımaktadır. Bu bölüm ile peronel kaçaklarının önüne geçmiş olursunuz. Personelinizin gün içerisinde iptal ettiği satışları bu rapor ile takip edebilirsiniz.

“Stok Raporu” adından da anlaşılacağı gibi size stoklarınız ile ilgili bilgileri veren bir rapordur. Stoğunuzdaki ürünlerin birim bazında ne kadar kaldığını görebilirsiniz.

 

Uygulamaya asağıdaki linkten indirebilirsiniz: