Paket Servis İçin Profesyonel Yazılım Çözümleri, müşterilerle sürekli iletişim halinde bulunan işletmeler için hayati önem arz etmektedir.

Paket Servis İçin Profesyonel Yazılım Çözümleri

Teknoloji ilerledikçe, kullanım alanları da bir o kadar artıyor. Gelişen teknolojinin uğradığı alanlardan biri de insanlığın en çok etkileşimde bulunduğu gıda sektörüdür. Dışarıdan yeme alışkanlığının arttığı bu günlerde, evlere servis hizmeti başlatan restoranların sayısı da bir o kadar artmış durumdadır.

Dışarıdan yemek isteklerinde siparişin teslim aşamasına kadar geçen süreçler aynı üretim safhasında yer alıyor olsa da birbirinden ayrılmak durumundalar. Örneğin siparişin alındığı telefon araması ile mutfakta siparişin hazırlandığı süreç aynı üretim içerisinde yer alsa da birbirinden farklı oldukları aşikar.

Birbirine hem bu kadar bağlı olup hem de ayrı olan bu temel süreçlerin insan gücüyle yönetimi bir süre sonra büyük yük oluşturacağından, bu gibi süreçlerin yönetiminde teknolojinin güzel yanlarından faydalanmanız sizin için işleri daha kolay hale getirecektir. Ağırlıklı olarak gıda sektöründe hizmet veren işletmeler göz önününe alınarak tasarlanan “Aybit – Paket Servis” Programını kullanmanız neticesinde işlerinizi teknolojiden faydalanarak hızlı bir şekilde yapabilir ve işletme yönetim süreçleriniz daha hızlı gerçekleşir.

Müşteri Tanıma Özelliği İle Sipariş Süreçleri Daha Hızlı

Aybit – Paket Servis programını kullanarak sizi arayan kişileri, müşteri tanıma özelliği sayesinde önceden tanırsınız ve adres bilgilerini de otomatik olarak ekranda görürsünüz. Bu sayede sipariş alma aşaması hızlı bir şekilde tamamlanmış olur. Eğer müşterileriniz daha önceden sistemde kayıtlı değilse müşteri bilgilerini sisteme kaydedebilirsiniz.

Aybit – Paket Servis Programı Sipariş alma, müşteri bilgileri ve günlü & aylık ya da iki farklı tarih için rapor alma gibi işlemlerde size kolaylık sağlar. Paket Servis Programı kullanmanın en genel avantajı ise firma içerisinde ölçüme değer olan ne varsa analiz edilir ve ölçüme değer olan her şeyin raporlaması yapılır.

Paket Yazılımlar

Firmamız, çalışmaları için belirlediği temel ilkeler doğrultusunda müşteri bazlı, müşteriye özel profesyonel uygulama planı yapar. Hizmet öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyulan bütün işlemler uzman ekibimizce gerçekleştirilir. Devamlı güncel tutulan yazılımlarımız ve servis programlarımız ile müşteri memnuniyetine dayalı şekilde faaliyetlerimiz sürmektedir.

Paket Yazılım Programları

Firmamız, çalışmalarında belirlediği temel ilkeler doğrultusunda müşteriye özel uygulama planı yapar. Verdiği servis programlar içerisinde çok geniş bir kesimi kapsayan gıda işletmeleri için kullanılmak üzere paket servis yazılımı hizmeti vermektedir. Hizmet öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyulan bütün işlemler uzman ekibimiz tarafından sağlanır. Devamlı güncel tutulan yazılım ve servis programları ile müşteri memnuniyeti odaklı şekilde faaliyetlerimiz sürer.

Paket Servis Programı

Siz de işletmenizin teknolojik alt yapısını Aybit – Paket Servis programı ile güçlendirmek istiyorsanı 0262 255 52 12 numaralı telefondan ya da http://www.atilimyazilim.com adresinden bilgi alabilirsiniz.