Restoran, cafe ve bar tarzında bir işletmeniz varsa bir pos sistemi sisteminizin olmazsa olmazlarındandır. Fastfood merkezlerinde, pastanelerde, havaalanı, kantin ve mağazalarda ihtiyaca yönelik olarak hazırlanan özel uygulamalar ile pos sistemleri çalışmaktadır. Bu sistemlerin çalışma şeklide otomasyon ile sağlanmaktadır.

Bir adisyon sistemi içerisinde neler olabilir sorusunun yanıtı ise oldukça geniş. Özellikle yemek hizmeti veren yerlerde adisyon sistemi çok kullanışlı olmaktadır. Garsonlar veya kasiyerler gelen müşteriler için sistem üzerinden hesap açarlar. Açılan siparişler restoran pos sisteminde mutfağa iletilir. Böylece kâğıt adisyon kullanıldığında oluşabilecek sıkıntılar yok edilir ve mutfağa doğru, eksiksiz olarak sipariş iletilir. Otomasyon sistemi işletmenin tüm siparişleri, hazırlanmasını ve daha sonra hesabının kesilmesinin kontrolünü mümkün kılar.

Satış noktası sistemleri bünyesinde kullanılacak olan her türlü pos olanakları stok maliyeti takibi, detaylı raporlama, ürün hazırlama, ürün satışı gibi birçok işlemin yapılmasına olanak verir. Sonuç olarak bakıldığında pos sistemlerini kullanan firmalarda hem hizmet kalitesi artar hem de iş gücü maliyeti azalmış olur.

Kullanılan pos sistemleri sayesinde gelişmiş masa planları çıkarılabilir. Bazı sistemlerde koltuk numarasına göre sipariş vermek de mümkün olmaktadır. Fatura ve adisyonların çıktısı isteniyorsa cihazlar üzerinden kolayca yapılabilir.

Bazı mekanlarda belli saatlerde bazı ürünlere özel olarak fiyatlar indirilmektedir. Kalabalık yerlerde bunların kontrolünü yapmak oldukça zor olabilmektedir. Ancak restoran pos sistemlerindeki çok kolay bir uygulama ile belli saatlerde fiyatların otomatik olarak değiştirilmesi gerçekleşebilmektedir.

Firmanızın çalışma potansiyeline göre en uygun otomasyonu bulmak için mutlaka pos çözümleri sunan şirketlerin hazırlamış oldukları sektörel pos çözüm paketlerine göz atmak gerekmektedir.

Siz de işletmeniz de adisyon sistemi kullanmak istiyorsanız 0262 255 52 12 veya www.atilimyazilim.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.